2009. január 18., vasárnap

Maratoni etap kezdődik! (2. nap)


Gond nélkül kezdett neki Csapatunk az elkövetkezendő három napos extra etapnak. A cél, kedd estig eljutni a 2800 km-re lévő Merzougába, közben át kell kompolni a Földközi tengeren, át kell lépni a marokkói határt, sőt a nem éppen lankás Atlasz hegységet is le kell küzdeni.
Ami a navigációs pontok megtalálását illeti, a szervezők szerint sem teljesíthető minden, így a Csapat és a Tűzgolyó az elkövetkezendő napokban inkább a gyorsaságra, kevésbé a pontosságra törekszik. Az uticélhoz ugyan ráérnének szerda reggelig megérkezni, de az azt követő szakasz nehéznek ígérkezik, így hasznos lenne a pihenés és az éjszakai vezetés sem ajánlott Afrikában. Ma Észak-Olaszország nyugati felében havas, hegyi és tengerparti síkabb részeken vezet a kijelölt útvonal, az éjszakát már francia honban töltik versenyzőink és a Tűzgolyó.
Ezúton is kívánunk Piroskának boldog névnapot! Néhány köszöntő SMS minden bizonnyal lelkesítőleg hat a Csapatra, így hát senki se fogja vissza magát!

1 megjegyzés:

gaf írta...

Kedves Piros és Sándor!

Mi is veletek vagyunk, figyeljük minden "lépéseteket"! Vigyázzatok egymásra és természetesen Tűzgolyóra! Hajrá!!! Üdv,Nóra
Boldog névnapot a rali legjobb navigátorának!!!